Kao da smo na Kopaoniku ili nekoj zabiti VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kao da smo na Kopaoniku ili nekoj zabiti" VIDEO

Beograd -- Sneg koji je padao tokom noći u Beogradu je prestao, ali se očekuju nove padavine sve do subote. U beogradskom saobraćaju pometnja.

Saobraćaj u Beogradu se odvija otežano i usporeno, kolovozi su mokri, a gradske službe su u četvrtom stepenu pripravnosti.

Na društvenim mrežama podeljen je veliki broj fotografija koje pokazuju probleme u gradskom saobraćaju, mnogi autobusi i trolejbusi stoje.

Jak sneg koji je noćas počeo da pada u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << formirao je pokrivač od nekoliko centimetara, zbog čega se saobraćaj u većem delu glavnog grada gradu odvija otežano. Zavejane su pojedine glavne ulice i skraćene su linije gradskog prevoza.

“Kao da smo na kopaoniku ili nekoj zabiti”, kažu građani koji se žale na to što sneg nije na vreme očišćen.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je za Vesti TV Prve da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da se očekivalo manje snega.

"Po sadašnjoj prognozi, sneg će padati i danas, i sutra, kao i u subotu i nedelju. Gradske službe su konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti. Sve službe rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi", kazao je on.

Na društvenim mrežama osvanuo je video-snimak sa dela auto-puta kod Gornjeg Milanovca, koji je pod debelim snegom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sneg u Beogradu: "Kao da smo na Kopaoniku ili nekoj zabiti" (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019

Sneg koji je padao tokom noći u Beogradu je prestao, ali se očekuju nove padavine sve do subote. U beogradskom saobraćaju pometnja.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.