Kao da ih bije prokletstvo! Draganu je ubio voz, a pre 3 godine njenu porodicu je zadesila OVA nesreća

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da ih bije prokletstvo! Draganu je ubio voz, a pre 3 godine njenu porodicu je zadesila OVA nesreća

Tuga

Cela Straža plače za Draganom Vasić (25). Selo je okovano u crno svega par sati nakon što su stigle najstrašnije vesti o njenoj pogibiji.

Nova verzija Draganine smrti ledi krv u žilama: Željko joj je rekao OVE reči, a onda je nastupio HOROR?!

Mediji su preneli da je Dragana Vasić (25) iz Straže dogovorila sa Željkom Lazarevićem (24) da stanu na prugu i zajedno odu u smrt, ali zvanične potvrde šta se desilo na pruzi Ruma-Brasina za sada nema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S druge strane, pojedini mediji ipak prenose da dogovora nije bilo, i da je Dragana nagovarala Željka da siđe sa pruge.

Jedna od komšinica tragično nastradale devojke ispričala je da ovo nije prva tragedija koja je zadesila njihovu porodicu.

- Dragana je živela sa samohranom majkom i bratom.

- Ono što je najtužnije je što se ovo desilo u trenutku kad su tek stali na noge. Naime, njima je u velikim poplavama 2014. godine porušena kuća. U pomoć su im pritekli opština Loznica i Evropska unija, koji su im tada porušenu kuću izgradili ponovo - rekla je komšinica.

Članovi porodice Vasić bili su nedostupni za komentar ove tragedije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.