Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanjizaresu umro sin

Tužna vijest dolazi iz Španije, legendarni golman Santjago Kanjizares obavijestio je javnost da je njegov petogodišnji sin Santi preminuo poslije duge bolesti.

"Moj sin Santi je umro. Vjerujem da sam dužan da saopštim to, kao zahvalnost za poruke podrške i ljubavi koju smo dobijali. Otišao je u miru i okružen ljubavlju. On je za pet godina ispunio svoju misiju", napisao je Kanjizares.

Nekadašnji golman Real Madrida, Selte i Valensije je u junu prošle godine objavio kako mu je sin teško bolestan. Kanjizares, bivši čuvar mreže Španije, koji je karijeru završio 2008, ima još dvoje djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.