Kanje Vest: Kim je majstor za oralni seks!

Izvor: Blic, 18.Feb.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanje Vest: Kim je majstor za oralni seks!

Američki hiphoper je u remiksu nove pesme "Drunk in love" sa Bijonse, nabrojao stvari koje voli u seksu sa svojom verenicom Kim Kardašijan.

U remiksu Kanje ne bira reči dok opisuje šta ga to "pali" kod buduće supruge, u čemu je ona dobra i govori da je ona poznata seksi milf-ovka.

- Ona ne voli misionarsku pozu i majstor je za oralni seks - kaže reper u svojim stihovima očito aludirajući ni na koga drugog već na Kim sa kojom trenutno deli seksualno iskustvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Imali smo prilike da vidimo poznatu sestru Kardašijan kako to radi u njenom privatnom seks videu sa bivšim dečkom, ali nismo znali da je baš toliko dobra da bude pohvaljena i u pesmi.

Poslušajte novi remiks:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanje Vest: Kim je majstor za oralni seks!

Izvor: Dzungla.org, 18.Feb.2014

Američki hiphoper je u remiksu nove pesme „Drunk in love“ sa Bijonse, nabrojao stvari koje voli u seksu sa svojom verenicom Kim Kardašijan.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Kanje Vest: Kim je majstor za oralni seks!

Izvor: Press, 18.Feb.2014

U remiksu Kanje ne bira reči dok opisuje šta ga to "pali" kod buduće supruge, u čemu je ona dobra i govori da je ona poznata seksi milf-ovka.. - Ona ne voli misionarsku pozu i majstor je za oralni seks - kaže reper u svojim stihovima očito aludirajući ni na koga drugog već na Kim sa kojom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.