Kanibal uhvaćen na delu

Izvor: Mondo, 07.Nov.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanibal uhvaćen na delu

U hostelu u Velsu jeziva scena - muškarac jeo deo tela mrtve žene. Policija ga je pogodila električnim omamljivačem i uhapsila ga, ali je on potom preminuo.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Policija Velsa saopštila je da je primila telefonski poziv zbog incidenta u hostelu za beskućnike u mestu Argoed u južnom Velsu i da je prijavljen napad na ženu. Vilijams je, navodi britanski "Independent"i,  jeo ženi očne jabučice kada je osoblje hostela provalilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u sobu jer im nije dozvolio da uđu.

Policija je pogodila muškarca identifikvanog kao Metju Vilijams (34) iz električnog omamljivača i on kasnije preminuo.

Pokrenuta je istraga o smrti žene, a policija je ustanovila da su se Vilijams i  žrtva poznavali.

Inače, Vilijams, lokalnom stanovništvu poznat pod nadimkom Fifi,  je pre dve nedelje pušten iz zatvora gde je služio kaznu zbog fizičkog napada na partnera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.