Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023, 16:31

Kandidatura za EXPO2027 predstavljena novoizabranim ambasadorima u Srbiji

Kandidatura Beograda za domaćina Međunarodne izložbe EXPO2027 predstavljena je danas novoizabranim amabasadorima u Srbiji, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković još jednom je istakao da je Srbija prva zemlja na jugoistoku Evropa koja je predala ovakvu kandidaturu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kandidatura za EXPO2027 predstavljena novoizabranim ambasadorima u Srbiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2023

BEOGRAD – Kandidatura Beograda za domaćina Međunarodne izložbe EXPO2027 predstavljena je danas novoizabranim amabasadorima u Srbiji, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković još jednom je istakao da je Srbija prva zemlja na jugoistoku Evropa koja je predala...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.