Kanada, piton udavio dva dečaka

Izvor: RTS, 05.Avg.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanada, piton udavio dva dečaka

Piton koji je pobegao iz prodavnice kućnih ljubimaca u kanadskom gradu Kempbeltonu udavio dvojicu dečaka. Piton ušao kroz ventilacionu cev ušao u stan u kome su deca spavala.

Policija u Kanadi je saopštila da je piton koji je pobegao iz radnje kućnih ljubimaca u gradu Kempbeltonu udavio dvojicu dečaka.

Prema rečima predstavnice policije Džuli Rožer Marš, zmija je u toku noći ušla u jedan stan i usmrtila dečake stare pet i sedam godina dok su spavali. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Policija je na poziv došla u stan u 6,30 ujutro, ali dečacima više nije moglo da se pomogne. Pretpostavlja se da je piton u sobu ušao kroz ventilacionu cev.

Prema rečima Rožer Marš, zmija je uhvaćena i trenutno se nalazi u policijskoj stanici, prenosi AP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piton udavio dvojicu dečaka u Kanadi

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2013, 01:04

Piton koji je pobegao iz prodavnice kućnih ljubimaca “Reptile Ocean“ u Kembeltonu (Nju Bransvik, Kanada) udavio je dvojicu dečaka, starosti pet i sedam godina...Kanadska policija je saopštila da su dečaci bili u poseti svom prijatelju koji živi iznad radnje za prodaju reptila i da su spavali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.