Kamuflaža: Rđa kao zaštita od lopova

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamuflaža: Rđa kao zaštita od lopova

Postoje razni načini za zaštitu vašeg novog automobila od lopova, a jedan vlasnik Folksvagen "transportera" je odlučio da demotiviše potencijalne lopove tako što je prekrio svoj kombi vinilom koji je vozilu dao izgled - rđavog krša.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Grafiku koja simulira rđu je za ovaj projekat specijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uradio "Clyde’s Wraps" studio iz Glazgova čiji su umetnici detaljno izmerili kombi i napravili realističan efekat rđe.

"Nakon samo tri dana, policija je zaustavil vlasnika ovog kombija i pitala ga za

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

stanje vozila", napisao je "Clyde’s Wraps" studio na svom sajtu. "Naravno, nema nikakvog legalnog problema kada svoj automobil prekrijete vinilom, ali će ovakvi ekstremni slučajevi sigurno privući pažnju prolaznika."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamuflaža: Rđa kao zaštita od lopova

Izvor: AutoBlog, 03.Jul.2015

Kako piše Mojauto, postoje razni načini za zaštitu vašeg novog automobila od lopova, a jedan vlasnik Folksvagen "transportera" je odlučio da demotiviše potencijalne lopove tako što je prekrio svoj kombi vinilom koji je vozilu dao izgled - rđavog krša. Grafiku koja simulira rđu je za ovaj projekat...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.