Kamion sleteo s puta i uleteo u kuću: Udario u dečju sobu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 14:04

Kamion sleteo s puta i uleteo u kuću: Udario u dečju sobu

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi u Mirkovcima kod Vinkovaca kada je kamion jutros sleteo s puta i praktično uleteo u jednu kuću.

Kamion je udario u stranu kuće na kojoj je dečja soba i u kojoj je u tom trenutka bila devojčica stara 14 godina.

U vinkovačkoj bolnici su joj zašili glavu, a iz bolnice su potvrdili da ima lakšu povredu na području glave i to nagnječenje i posekotinu. Vozač kamiona ima frakturu nosa, ali na lični zahtev želi da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnicu. Vlasnik kuće Marko Mikšić je za hrvatski RTL da je od udara na kući pao krov. "Kamion je doslovno uletio u kuću, razvalio zid i uleteo u dečju sobu, u kojoj je u tom trenutku bila 14-godišnjakinja", rekao je Mikšić, prenela je Hina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Djevojčici zašili glavu: Kamion uletio u sobu dok je otac pio kafu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2024

VINKOVCI - Dvije osobe jutros su povrijeđene u nezgodi u Mirkovcima kod Vinkovaca nakon što je kamion sletio s puta i probio kuću, saznaju mediji u vukovarsko-sremskoj policiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.