Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamila Kabeljo napustila Fifth Harmony

Članice Fifth Harmony Ali, Normani, Dajna i Loren objavile su na društvenim mrežama da je Kamila Kabeljo napustila grupu i dodale da će nastaviti da funkcionišu kao "četvorka".

Nedavno, 9. decembra kada je "iHeartRadio Jingle Ball" turneja došla u Njujork, grupa je objavila planove onovom albumu.

Nakon nastupa u drugoj sezoni američke verzije "The X Factor 2012", Fifth Harmony su objavile dva albuma: "Reflection" u januaru 2015 na kome se našao hit "Worth It" >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njihova prva pjesma u Top 20 Billboard liste, a potom je došla pjesma "Work From Home" feat. Ty Dolla $ign, vodeći singl sa LP "7/27".

I dok ih je turneja "7/27" dovela na međunarodnu scenu, Kabeljo je počela da radi na solo materijalu sa dvije uspješne saradnje: "I Know What You Did Last Summer", duet sa Šonom Mendesom i "Bad Things" sa Machine Gun Kellyjem koje su obje doživjele veliki uspjeh.

Iako i ostale članice imaju afiniteta ka solo karijerama Fifth Harmony su uvijek uvjeravale fanove da razilažeje nije opcija.

Ali insajderi tvrde sa tenzije između Kamile i drugih članica grupe traju već duže.

(MTV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.