Kamere, klime i fotoaparati za NS policiju

Izvor: Kurir, 13.Feb.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamere, klime i fotoaparati za NS policiju

Reč je o 137 artikala neophodnih za svakodnevne aktivnosti policijskih službenika

NOVI SAD - Grad Novi Sad ustupiće novosadskoj policiji 137 artikala neophodnih za svakodnevne aktivnosti policijskih službenika, među kojima su video kamere, klima uređaji, radio stanice i fotoaparati, rečeno je danas prilikom potpisivanja ugovora o ustupanju opreme.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je na konferenciji za novinare da se nada da će ta oprema, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << skromna, ipak biti od pomoći policiji u njenom svakodnevnom radu.

On je izrazio nadu da će u Novom Sadu uskoro biti imenovan i načelnik policije.

Zamenik načelnika Sektora finansija, ljudskih resursa i zajedničkih poslova u MUP-u Srbije Željko Veselinović je zahvalio gradskoj upravi na donaciji i dodao da će to unaprediti zajednički rad na poboljšanju bezbednosti u Novom Sadu.

Zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić izrazio je zadovoljstvo nivoom saradnje sa lokalnom samoupravom.

beta

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.