Kamera snimila hladnokrvno ubistvo! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamera snimila hladnokrvno ubistvo! (VIDEO)

Trevone Vin (24) stajao je u subotu na ulici ispred restorana svojeg ujaka u Bruklinu i razgovarao telefonom. Prišao mu je muškarac odeven u crnu odeću, izvukao pištolj i dva puta pucao u mladića.

Trevone je pao na ulicu, a muškarac je pobegao. Teško ozleđeni mladić malo se pridigao pa opet legao na ulicu. Iz prodavnice su izašla dva muškarca koja su gledala nekoliko trenutaka za napadačem. Mladiću koji je krvario konačno je prišao muškarac kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << video da li je živ. Odvezli su ga u bolnicu gde je kasnije umro.

Masakr u Zagrebu: Mladić ubio oca i brata!

Dve decenije zatvora za ubistvo taksiste

Akapulko: Brutalno ubijeno pet žena

Šakim Muhamed, koji je razgovarao s porodicom ubijenog mladića, rekao je za NYDailyNews.com kako je moguće da je Trevone Vin ubijen greškom, ali dodao je kako ga ubistvo nije iznenadilo.

- Video sam sve što može da se dogodim u ovoj zajednici. Ovu ulicu zovem krvavom. Ovde sam od 1989. godine i mislim da sam dosad video 15 ubistava - rekao je Šakim Muhamed. Policija traži ubicu.

Video pogledajte OVDE.

(24časa.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamere snimile brutalno ubistvo nasred ulice (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Apr.2011

Brutalno ubistvo u sred dana koje se nedavno dogodilo na ulicama Bruklina zabeležila je sigurnosna kamera jednog lokala, a mediji su za razliku od stanovnika tog kraja šokirani hladnokrvnim oduzimanjem života. Za sada nepoznati muškarac prišao je 24-godišnjem Trevonu Vinu, koji je stajao

Nastavak na SrbijaNet.rs...

HLADNOKRVNO UBIJEN PRED KAMERAMA U BRUKLINU

Izvor: Kurir, 27.Apr.2011, 13:07

BRUKLIN - Trevon Vin (24) stajao je u subotu na ulici ispred restorana svog ujaka u Bruklinu i razgovarao na mobilni kada mu je prišao muškarac, izvukao pištolj i dvaput pucao u njega. Trevon je pao na ulicu, a muškarac je pobegao...Teško ozleđeni mladić malo se pridigao pa opet legao na ulicu....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.