Kamenovao trolejbus i izazvao tuču s kontrolorima GSP

Izvor: Blic, 09.Jun.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovao trolejbus i izazvao tuču s kontrolorima GSP

Nepoznati muškarac večeras oko 20.30 sati gađao je kamenicama trolejbus na liniji 29 u Ulici Vojislava Ilića, a zatim napao kontrolore koji su pokušali da ga spreče. Tom prilikom niko nije povređen, a policija je ubrzo privela napadača.

Kako saznajemo, čovek je iz nepoznatog razloga zasuo sa nekoliko kamenica trolejbus na liniji 19 koji se zaustavio na stajalištu u Ulici Vojislava Ilića. Niko od putnika u vozilu nije povređen jer su se kamenice odbile o staklo trolejbusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Putnici na stajalištu bili su zatečeni onim što se dogodilo, a nekoliko kontrolora GSP-a koji su u tom trenutku bili u vozilu odmah su izašli kako bi sprečili čoveka da nastavi sa gađanjem.

Međutim, napadač nije hteo da ih sluša, već je odmah fizički nasrnuo na jednog od njih. Ostali kontrolori su se umešali kako bi spasili kolegu i nastala je opšta tuča. Srećom, neko od putnika je u međuvremenu pozvao policiju koja je ubrzo sprečila ozbiljniji sukob i uhapsila napadača.

Prema rečima očevidaca, čovek je pružao žestok otpor dok su policajci pokušavali da ga savladaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.