Kaliniću slomljen nos, danas ide na operaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliniću slomljen nos, danas ide na operaciju

Srpski košarkaš Nikola Kalinić moraće na operaciju nosa nakon što je zadobio udarac na meču protiv Darušafake, potvrdio je njegov klub Fenerbahče.

Kaliniću je na lekarskim pregledima ustanovljen prelom i već danas biće podvrgnut operaciji.

Klub iz Istanbula nije precizirao koliko dugo će morati da odsustvuje bivši košarkaš Spartaka, Vojvodine, kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde.

Kalinić ove sezone u Evroligi, gde Fenerbahče ima skor tek 3-7, prosečno beleži 5,3 poena, 3,1 skok i 1,2 asistencije po utakmici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikola Kalinić mora na operaciju nosa

Izvor: B92, 25.Nov.2019

Srpski košarkaš Nikola Kalinić moraće na operaciju nosa nakon što je zadobio udarac na meču protiv Darušafake, potvrdio je njegov klub Fenerbahče...Kaliniću je na lekarskim pregledim ustanovljen prelom i već u ponedeljak biće podvrgnut operaciji...Klub iz Istanbula nije precizirao koliko dugo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.