Izvor: SandzakPress.net, 05.Dec.2021, 23:31

Kalač: SPP raste na političkoj sceni i Bihora i cijele Crne Gore

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori Hazbija Kalač nakon izbora održanih u Petnjici kazao da je stranka na čijem se čelu nalazi pokazala kako raste na političkoj sceni i Bihora i cijele Crne Gore. “Mi smo večeras počašćeni ovakvim rezultatom, radom opštinskog odbora u Petnjici, zamjenikom predsjednika stranke Almirom Muratovićem kao nosiocem liste. Ovo je jedan izvanredan rezultat u okolnostima kakve su vladale u ovoj izbornoj kampanji. SPP je pokazala kako raste na političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << sceni i Bihora i cijele Crne Gore. Mi smo ovaj rezultat očekivali sa jednom posebnom emocijom, jer smo htjeli da pokažemo da je politika koju je baštinio naš lider rahmetli muftija Muamer Zukorlić politika koja dolazi i koja će se svakog dana brojčano povećavati, gdje će ova ideja pravde i pomirenja jačati i dobijati sve veći broj pristalčica među bošnjačkim narodom. Ovaj rezultat rasta u Petnjici od skoro 400% je definitivni pokazatelj da ova politika ima svoju budućnost”, istakao je Hazbija Kalač. Izvor: SANA The post Kalač: SPP raste na političkoj sceni i Bihora i cijele Crne Gore appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muhović: SPP će nastaviti da jača

Izvor: SandzakPress.net, 05.Dec.2021

Potpredsjednik SPP-a u Crnoj Gori Adnan Muhović kazao da je zadovoljan rezultatima izbora u Petnjici ističući da “ovakav rast nije zabilježen u zadnjih 20 godina na političkoj sceni Crne Gore, Sandžaka, a posebno u nacionalnoj politici.” – Rast od nekoliko stotina procenata je pokazatelj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.