Kakve veze ima žena s tim kako on šutira loptu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2020, 15:26

"Kakve veze ima žena s tim kako on šutira loptu..."

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas otkaz srpskom fudbaleru Aleksandru Kataiju, u klubu u Los Anđelesu, zbog objave njegove supruge na društvenim mrežama.

"Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu", konstatovao je Vučić gostujući na TV Pančevo, a u svetlu događaja u SAD poslednjih dana.

"To samo govori kakva se hajka vodi protiv onih koji nisu protiv predsednika Amerike. Ta žena ima pravo na svoj stav. Ako je počinila krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delo - gonite je. Ako nije - ne razumem o čemu se tu radi", dodao je Vučić.

Srpski fudbaler Aleksandar Katai od pre par danas više nije igrač LA Galaksija, a do raskida saradnje je došlo nakon što je njegova supruga Tea Katai na društvenim mrežama komentarisala dešavanja u SAD i vređala demonstrante koji su na ulicama zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Katai se izvinio zbog svega toga i obrazložio da ne podržava stavove svoje supruge, ali je klub dan kasnije reagovao i raskinuo ugovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.