Kakve su bile šanse za ujedinjeni nastup srpske opozicije pre 20 godina?

Izvor: Danas, 28.Jul.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakve su bile šanse za ujedinjeni nastup srpske opozicije pre 20 godina?

Anketa koju je među opozicionim čelnicima sporoveo list Danas, pre 20 godina, pokazala je da je većina njih otvorena za saradnju ali i da je i dalje neizvesno ko bi trebalo da pokrene inicijativu koja će uroditi plodom. Članak Kakve su bile šanse za ujedinjeni nastup srpske opozicije pre 20 godina? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladina

Izvor: Danas, 28.Jul.2019

Pre neki dan je iz EBRD-a stigla analiza kretanja tržišta rada za region Jugoistočne Evrope i period od narednih 30 godina. Kaže lepo EBRD– većina zemalja ovog regiona Evrope ima negativan prirodni priraštaj, te će izgubiti 20-25 procenata radne snage i ukupno oko tri miliona radnih mesta. Članak...

Nastavak na Danas...

Italija (2): Odolevanje masovnom turizmu

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 12:07

U kolikoj meri Napulj odoleva masovnom turizmu jasno je i po tome što je njegov prostrani glavni trg Plebiscito do pre svega desetak godina predstavljao parking. Danas, srećom, više nije tako. Članak Italija (2): Odolevanje masovnom turizmu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.