Kakva sudbina: Ubio ga metar

Izvor: Mondo, 04.Nov.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva sudbina: Ubio ga metar

Čovek je smrtno stradao kada ga je građevinski metar, koji je pao sa 50. sprata zgrade, pogodio u glavu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Geri Anderson izgubio je život u Džersiju, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, kada je radnik na građaveni, slučajno, dok je radio na 50. spratu, ispustio metar težak 400 grama.

Anderson, koji je dovezao građevinski materijal ispred zgrade u izgradnji, u jednom trenutku skinuo je zaštitni šlem i sedeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u automobilu razgovarao sa kolegom. Njega je pogodilo parče metala metra koji je pao sa 50. sprata, rikošetirao se i strefio ga direktno u glavu.

Iako je hitna pomoć ubrzo stigla na mesto nesreće, lekari nisu mogli da pomognu Andersonu.

"Ovo je tragični dokaz da oko gradilišta mora non stop da se nosi zaštitna kaciga", rekli su u građevinskoj kompaniji za koju je nesrećnik radio.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.