Kako vežbaju supermodeli

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vežbaju supermodeli

Njihov izgled ostavlja bez daha i, iako važnu ulogu igraju geni, ove dame "ne izlaze" iz teretane. Evo kako one vežbaju.

Bar Rafaeli 

Izraelska lepotica koju na Instagramu prati oko 1,5 miliona ljudi, na svoj profil često postavlja fotke sa treninga. Rafaeli i sama priznaje da dosta vežba, a pored fotografija iz teretane najčešće piše "zavisna", "posvećena" ili "ne mogu da živim bez toga".

Foto: Instagram/barrefaeli

Žizel Bundšen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prelepa Žizel, inače najplaćenija manekenka svih vremena, boksom održava svoju vitku liniju. Pored boksa, Bundšenova trenira i jogu, a ako je sudeći prema fotografijama sa njenog naloga na Instagramu, najviše uživa u treninzima u prirodi.

Foto: Instagram/giseleofficial

Adrijana Lima

Kao i Žizel Bundšen, i ova brazilska lepotica uživa u preznajanju na treninzima boksa. Osim toga, svoju savršenu figuru održava u teretani, uz pomoć ličnog trenera.

Foto: Instagram/adrianalima

Karli Klos

Bivša balerina Karli Klos od 2013. je "anđeo" brenda "Viktorijas sikret". Karli zavidnu liniju održava napornim treninzima u teratani, a kako se na njenom Instagram nalogu može videti, lepotica i dalje, makar rekreativno, uživa i u baletu.

Foto: Instagram/karliekloss

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.