Kako seksi Britanke peru motore! - VIDEO

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 24.Sep.2010, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako seksi Britanke peru motore! - VIDEO

Lusi Pinder i njene prijateljice snimile su reklamu za jednu osiguravajuću kuću, a ono što su i kako su radile sigurno će privući pažnju muškaraca. Definitivno će se mnogi složiti sa tim da se ovako pere motor!
Iako je u pitanju promocija osiguravajuće kompanije, ovakva reklama oduševila bi svakoga. Glavnu ulogu imaju seksi Lusi Pinder i njene ništa manje seksi prijateljice.
Nakon što se skinu u udobnije krpice, devojke se odmah bacaju na posao. U kadru ima vode, pJene, >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << dubokih dekolteta i zanosnih oblina... 

Sve u svemu, od pogleda na njihovu akciju koja uključuje pranje motora, mnogi će poželJeti da neko ovako opere i njegov motor, barem u snovima! 

Za one koji nisu dovoljno upućeni - Lusi Pinder jedna je od najseksipilnijih devojaka u Velikoj Britaniji, a poznata je po tome što voli da pokazuje svoje bujne prirodne grudi gdJe god se pojavi.
 

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.