Kako se otarasiti muva bez hemikalija

Izvor: Megafon.co, 08.Jun.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se otarasiti muva bez hemikalija

Kad dođe toplo vreme, sa njim stižu i dosadne muve, koje, osim što su dosadne mogu da budu i prenosioci raznih bolesti. Da ne bismo jedno zlo isterivali drugim, mi ne volimo da koristimo hemikalije, zato smo pitali naše bake, kako da se otarasimo muva na prirodan način.
Ovo su tri načina da se otarasite muva bez hemikalija:
1. Posadite bosiljak i stavite ga na prozor. Ako ne volite bosiljak, mogu da posluže i lavanda ili nana.
2. Muve beže od mirisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ljute aleve paprike. Napravite mešavinu aleve paprike i vode u boci sa prskalicom. Isprskajte vrata i prozore.
3. Nekada su sipali vodu u kesu sa novčićima i to stavljali na prozor, jer odsjaj iz kese odbija muve. Moderna verzija kesa sa novčićima su – diskovi!
Kako sve ovo da isprobate, pogledajte u videu.

Novinar, kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Parkside – Dan Lebowitz

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.