Kako sa minimalnim troškovima do veće prisutnosti na web tržištu?

Izvor: Objava, 16.Sep.2020, 15:12

Kako sa minimalnim troškovima do veće prisutnosti na web tržištu?

Tokom vanrednog stanja prouzrokovanog pandemijom koronavirusa, koja nam još uvek uređuje živote, online naručivanje počelo je sve više da dobija na značaju. Za to vreme, bez online prodaje većina proizvođača bila bi u situaciji da obustavi svoj rad, jer su građani bili primorani da ostanu u svojim kućama. Neki restorani, fast food-ovi, smanjili su svoju prodaju, jer nisu bili vidljivi potrošačima.

Online ponuda, dakle, povećava njihovu vidljivost, na taj način postaju dostupni većem broju ljudi. Sve više kupaca, kada su iz nekog razloga sprečeni da posete svoj omiljeni restoran, pekaru, cvećaru ili apoteku, imaju naviku da posegnu za svojim mobilnim telefonom ili računarom i da naruče putem web aplikacije.

Zašto je online dostava važna?

Od izuzetne je važnosti biti prisutan na web-u, a online prodaja značajno povećava profit. Aplikacija DostavaU omogućava kupcima, ali i prodavcima da sa par klikova budu bliži jedni drugima.

Bez potrebe za izradom online shopa, štedite novac i vreme. Kako biste istakli sajt vašeg restorana ili prodajnog objekta dovoljno je da se prijavite na našem sajtu DostavaU i preuzmete aplikaciju koju smo kreirali za vas. 

Ukoliko imate restoran, fast food, cvećaru ili apoteku, pravo je vreme da vaši proizvodi budu uvek dostupni. Po ceni minimalnog mesečnog održavanja, putem naše aplikacije vaš posao podići ćete na viši nivo.  

 

Bez velikih ulaganja do rešenja

Nema gubljenja vremena na telefonske pozive, sve se rešava jednim klikom. Ukoliko vas mrzi da kuvate danas, samo izaberite šta želite da jedete, italijanska kuhinja, domaća kuvana jela, burger ili pica stižu na vašu kućnu adresu. Ako vam je apoteka daleko, a hitno vam treba lek, mi imamo rešenje za vas. Naručite lekove putem naše aplikacije i kurirska službi vam ih donosi u rekordnom roku. Ranije ste morali da izdvojite vreme za pijacu, danas to nije slučaj, zahvaljujući aplikaciji na platformi DostavaU.rs.

 

Kako funkcioniše online dostava?

Uz minimalna ulaganja i bez posebnog truda i tehničkog znanja možete da rukujete ovom aplikacijom. Prikaz sadržaja na sajtu DostavaU dostupan je putem svih uređaja, odnosno, mobilnih telefona, tableta ili desktop računara. Celokupna ponuda na sajtu je optimizovana za pretraživače, što obezbeđuje bolju vidljivost na internetu i uvećanje potencijalnih kupaca.

 

Uz minimalnu fiksnu cenu, bez dodatnih troškova, bez procenata i provizije utičemo na uvećanje profita. Osim stalnih, uz našu aplikaciju, dobićete i nove kupce i korisnike vaših usluga. Važnost prisutnosti na webu je od presudnog značaja za rangiranje vašeg restorana, fast food objekta ili cvećare. Prisutnost je jedna od glavnih prednosti online biznisa.

Mi smo tu za vas. Vidimo se na DostavaU.rs.