Kako li je vozio: U krvi vozača sve moguće droge

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako li je vozio: U krvi vozača sve moguće droge

Policija na španskom ostrvu Ibici je u krvi jednog vozača utvrdila prisustvo svih droga kojima se može ući u trag.

Foto: YouTube/printscreen/World of Playboy

U telu muškarca starog 31 godinu utvrđeno je, između ostalog, prisustvo amfetamina, kanabisa, kokaina, metafetamina i opioida.

Policija je saopštila da se vozač, kada je automobil zaustavljen, ponašao čudno i izbezumljeno.

Muškarca je zaustavila policija u centru Ibice u novogodišnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << noći jer je vozio u pogrešnom smeru i to "prilično drsko", objavljeno je na sajtu Ultima hora.

Kada je policija pretresla automobil, pronašla mnogo različitih nelegalnih supstanci, uključujući 20 ljubičastih pilula, šest ružičastih pilula, dve kesice sa belim prahom i smeđu supstancu.

Vozač će morati da plati kaznu od 1.000 evra i dobiće šest kaznenih poena na vozačkoj dozvoli, a verovatno i zatvorsku kaznu u trajanju od šest meseci.

Nije poznato da li je vozač imao i nedozvoljenu količinu alkohola u krvi.

Špansko ostrvo Ibica je čuveno po noćnom životu, kao i konzumiranju alkohola i droga, koje je Majk Posner opisao u hitu iz 2015. "I Took a Pill in Ibiza".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.