Izvor: Danas, 14.Apr.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je valjevski „Krušik“ uspeo da se digne iz pepela posle bombardovanja 1999. godine

HK KrušikPreliminarna procena ratne štete u ovoj fabrici iznosila je milijardu dolara, prema podacima Vlade Srbije iz oktobra 1999. Balistička tehničarka Milka Nikolić ima 54 godine, od toga je 32 provela u fabrici namenske industrije „Krušik“ u Valjevu. Bio joj je to prvi posao, odmah posle srednje škole, pravo sa biroa za zapošljavanje. Priželjkuje da […] Članak Kako je valjevski „Krušik“ uspeo da se digne iz pepela posle bombardovanja 1999. godine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je valjevski "Krušik“ uspeo da se digne iz pepela posle bombardovanja 1999. godine

Izvor: B92, 14.Apr.2019

Tokom NATO bombardovanja u 12 napada ovde je palo više od 170 projektila, stradalo je 92 odsto postrojenja, a 20 godina kasnije Valjevci jure vezu da se zaposle u fabrici..Balistička tehničarka Milka Nikolić ima 54 godine, od toga je 32 provela u fabrici namenske industrije "Krušik" u Valjevu...Bio...

Nastavak na B92...

Gde su nestala dela iz dedinjskih muzeja

Izvor: Danas, 14.Apr.2019

Pre nekoliko meseci u Skupštini Srbije priređena je izložba slika i mobilijara koji su iz zgrade nestali, u pobuni 5. oktobra 2000. godine. Članak Gde su nestala dela iz dedinjskih muzeja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.