Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgledaju ormani poznatih (FOTO)

Mnogi od nas imaju “normalne”, ne tako impresivne ormane.

I tome nije razlog naša neorganizovanost, već manjak prostora za veći, odnosno ogroman orman u kome naše stvari ne bi zauzimale ni pola.

Zato poznate ličnosti... Pa, one imaju posebne i drugačije ormane. Ako se uopšte mogu nazvati ormanima, to su u stvari velike prostorije u kojima oni odlažu svoju odjeću i obuću. Mnoge od njih se mogu pohvaliti velikim brojem dizajnerskih haljina, štiklama, sandalama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << patikama i aksesoarom koji posjeduju - mogli bi opušteno da otvore butik.

Pogledajte kako izgledaju “ormani” poznatih i dozvolite da vas impresioniraju...

1. Elen DeDženeres: Elen i njena partnerka Porša de Rosi dijele orman u njihovoj kući na Beverli Hilsu. Kao što možete da vidite, imaju veoma različit ukus za obuću.

2. Bruk Šilds: Bruk u svom domu u Grinviču, ima masivan orman, zajedno sa stalkom za cipele koji se okreće i merdevinama.

3. Kloi Kardašijan: Kloi ima jaka osjećanja prema organizaciji svog ormana: “Nikada ne bih drugačije organizovala svoj orman, osim po boji. Tako mi orman izgleda urednije, a ujutru je mnogo lakše izabrati odjeću.”

4. Olivija Vajld je transformisala gostinjsku sobu u orman, a završni rezultat je očaravajući i savršen za njenu garderobu.

5. Dženifer Hokins nekadašnja misica ima prelijep orman u koji može da se uđe i u koji staje sva njena skupa garderoba.

6. Maraja Keri je “veća od života”, pa tako ima smisla da i njen orman bude takav. Sva njena odjeća i obuća se može vidjeti i posjeduje preko 1000 stileto sandala.

7. Fergin orman je napravljen, tako što je srušen zid između dvije prostorije, a njen muž ga zove “Fergieland” - Fergina zemlja.

8. Eva Longoria ima prelijep orman, pun odjeće, obuće i dizajnerskog aksesoara, uključujući i 50 pari farmerki.

9. Džejmi King: Džejmin orman nije veliki, ali je zato dobro organizovan.

10. Pola Abdul ima orman od 450 kvadratnih metara u svojoj kući, a svaki predmet je označen brojem i pravilno organizovan. Ona takođe ima ogromnu kolekciju štikli, što i nije toliko čudno jer je pjevačica prilično niska.

11. Rejčel Zoi obožava svoje cipele, pa zato njen orman predstavlja fantaziju za svaku ljubiteljku cipela.

12. Kristina Agilera ima dva ogromna ormana, a jedan od njih je posvećen samo cipelama. Ona ih organizuje prema dizajneru i ima ogromne bibliotekarske merdevine koje joj pomažu da ih sve dohvati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.