Kako hrvatski pevač peva publici?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako hrvatski pevač "peva" publici?

Hrvatska štampa piše da je pevač Goran Bare "završio u čašici", i da je zbog toga osuo paljbu po malobrojnoj publici u Kanfanaru.

Stotinak fanova okupilo se da čuje "Majke", ali neki od njih su dobacivali od početka koncerta. Uglavnom su vikali "pevaj", ali jedan je doviknuo - "dr*aj".

"To, care, hajde, dođi reci mi još jednom", počeo je da navuče mladića iz mase da mu opet nešto kaže, a publika pokušala da izvadi stvar kolektivnim "pevaj".

Ali, od pevanja ništa...

"Momčino, mladiću, hajde, izdvoji se iz mase, reci mi 'dr*aj' ponovo, hodi je*ote", prizivao je Bare nazvavši mladića "gospodinom idiotom".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.