Kako dopuniti pripejd kredit sa fiksnog telefona

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako dopuniti pripejd kredit sa fiksnog telefona

Kada neplanirano ostanete bez pripejd kredita a niste u prilici da napustite svoj dom, nema razloga za brigu, jer dopunu kredita možete da realizujete od kuće.

Veoma praktična i jednostavna solucija u toj situaciji je dopuna kredita putem fiksnog telefona.

Evo kako možete da dopunite pripejd kredit u 5 jednostavnih koraka:

1. Pozovite broj 0800/100-900.

2. Unesite prvi deo šifre korisnika sa vašeg računa za fiksnu telefonsku liniju ili računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Box paket, odnosno unesite broj do kose crte.

3. Unesite mts pripejd broj za koji želite da izvršite dopunu.

4. Potvrdite uneti broj pritiskom na taster 1 ili da ga ponovo unesite - pritiskom na taster 2.

5. Nakon toga, izaberite jedan od tri ponuđena iznosa predviđenih za dopunu: za iznos od 200,00 dinara - pritisnite taster 1, za iznos od 500,00 dinara - pritisnite taster 2, a za iznos od 1.000,00 dinara - pritisnite taster 3. Potvrdite željeni iznos ili da ga ponovo unesite.

Ukoliko imate nedoumice oko postupka, pogledajte  video vodič za dopunu pripejd kredita putem fiksnog telefona.



Izvor: mts tvoj svet.

Kao mts korisnik imate mogućnost da pripejd dopunu izvršite na više načina, a na vama je da se opredelite koji vam od ponuđenih najviše odgovara. Vreme kada je bilo moguće dopuniti kredit samo putem greb-greb kartice je davna prošlost!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kako da dopunite pripejd kredit sa fiksnog telefona

Izvor: Blic, 21.Apr.2016

Kada neplanirano ostanete bez pripejd kredita a niste u prilici da napustite svoj dom, nema razloga za brigu, jer dopunu kredita možete da realizujete od kuće. Veoma praktična i jednostavna solucija u toj situaciji je dopuna kredita putem fiksnog telefona...Evo kako možete da dopunite pripejd kredit...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.