Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako divlje mačke reaguju na svoj odraz u ogledalu?

Neke su se uplašile, dok su se druge oduševile...Ovo su najupečatljivije reakcije divljih mačaka kad u ogledalu ugledaju svoj lik.

Članovi jedne od najvećih svetskih organizacija "Big Car Rescue" koja se brine o zlostavljanim divljim mačkama (koje su spašene iz cirkusa ili s farmi), želeli su da otkriju kako će ove životinje reagovati na svoj odraz u ogledalu.

„Budući da tigrovi, lavovi, leopardi (i sve ostale vrste mačaka) mnogo vremena provode negujući >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svoju dlaku, odlučili smo da im pokažemo kako izgledaju i naišli smo na urnebesne rezultate“, poručuju iz organizacije.

Pogledajte video:

Izvor: YouTube/Big Cat Rescue

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.