Izvor: Mondo, 18.Jun.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da zauvek nestanete sa interneta - odjednom

Jedan klik je dovoljan da se zauvek obrišete sa interneta, sa svakog sajta, servisa ili platforme na kojoj ste nekad bili.

Ako ste umorni od društvenih mreža i interneta uopšte, možda je vreme za pauzu ili za permanentno gašenje profila, naloga, svega što vam prouzrokuje stres. Učinite to pomoću sajta Deseat.me, koji nudi opciju da na jedan klik pronađete sve servise ili aplikacije na kojima postojite kao digitalna jedinka i obrišete se. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Mesec dana bez Facebooka

Deseat.me će pomoću mejl adrese, koju ćete uneti u pretraživač sajta, pronaći svaki servis na koji ste se ikad ulogovali s tim mejlom i ponuditi vam opciju da izbrišete nalog. Deseat.me ne traži nijednu lozinku, one pripadaju samo sajtovima na koje ste ulogovani i upisivaćete ih isključivu na tim sajtovima. Deseat.me će na osnovu pristupa vašem GMail nalogu pronaći sve mreže, aplikacije, servise i platforme koje koristite, neće čuvati podatke o vama, a kao bezbednosni standard koristi OAuth 2.0 protokol.

U zavisnosti od toga koliko mejlova za logovanje na servise koristite i koliko naloga na mrežama i platformama imate, trajaće i proces brisanja, ali jedno dugme je dovoljno da se zauvek pozdravite sa svojim digitalnim životom.

Hoćete li ga pritisnuti?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Obrišite sebe sa interneta jednim klikom!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 15:55

Švedski programeri Vile Dalbo i Linus Unebak kreirali su sajt Deseat.me koji korisnicima nudi mogućnost da obrišu svoje postojanje na internetu u svega nekoliko klikova...Svi koji žele da obrišu sve svoje profile na internetu, na sajt Deseat.me treba da se uloguju sa svojim Google ili Outlook nalogom....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.