Kako da zaprosite devojku

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da zaprosite devojku

Pitanje "Da li hoćeš da se udaš za mene?", po svemu sudeći, odlazi u istoriju. Istraživanja pokazuju da većina parova u brak ulazi posle usputnog, spontanog razgovora tokom kog se provuče rečenica "Mogli bismo da se venčamo". Ni veridba više nema takav značaj kao u prošlosti, ali ako ipak želite da zaprosite devojku na staromodan, romantičan način, stručnjaci za veze imaju nekoliko saveta.

Možda je kliše, ali prosidba u restoranu ili kafiću nije loša ideja. Neka to >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bude mesto u koje često idete ili je iz nekog drugog razloga posebno. Izbegavajte stavljanje prstena u hranu ili piće, ne samo da je viđeno već milion puta, već može doći i do manjih nezgoda.

I još jedan savet - ako ste se opredelili za filmski scenario u kom klečite na kolenu, ne ustajte prebrzo. Može vam se zavrteti u glavi, a nije isključeno ni da padnete u nesvest zbog uzbuđenja i nervoze pre samog čina, što nije baš najbolji znak.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.