Kako da vam vreme na fakultetu prođe brže?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da vam vreme na fakultetu prođe brže?

Dakle, ovaj savet odnosi se samo na fakultete, odnosno na 18+ osobe - osnovci i srednjoškolci ovo ne bi trebalo ni da čitaju. Elem, svi studenti, (u konkretnom slučaju studentkinja), sigurno su se našli u situaciji da im je neko predavanje neinteresantno.

E pa ako do sada nisu pronašli način šta da urade da im ne bi bilo teško na takvim predavanjima - evo zanimljivog saveta za studentariju - prekratite dosadu kako to radi Stejsi Mejsi na fotografijama pred vama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
  Stejsi Mejsi

Naravno, ako zbog toga rizikujete kaznu od starne neinventivnog profesora, onda preskočite ovakvu aktivnost. Ako bi vas, pak, profesor nagradio za ovakav način prekraćivanja dosade... hmmm... pa, možda je i tom slučaju bolje da ovo izbegnete. Onda, jednostavno, dok čekate između predavanja, budite radoznali, ali pazite da vas ne uhvate.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.