Kako da ukrasite jelku?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da ukrasite jelku?

Ako još niste odabrali jelku, a ipak želite da imate nekakvo drvce u kući, možda će vam ova neobična dizajnerska rešenja dati neku zabavnu ideju kako da u dom unesete praznični duh. Ako znate da pletete, zabavno vam je da malo slikate po kartonu ili volite da gradite kule, ovo je savršena prilika da se pokažete.

Genijalne ideje za novogodišnju "jelku" koje možete videti u galeriji, možda vam daju neku ideju čime biste mogli da ukrasite kuću a da ne budete odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za seckanje jadnog drveća radi dekoracije od nedelju-dve.

Inače, ova neobična "drvca" bila su izložena u francuskom hotelu Saloman de Rotshild početkom decembra, a iza njih stoje modne dizajnerske kuće poput Diora i Stele Makartni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.