Kako da u sekundi zapalite ceo svet

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da u sekundi zapalite ceo svet

Zapaliti svet u sekundi - definitivno zvuči kao pakleni plan iz nekog novog nastavka Betmena. Ovo dvoje ljudi dosetili su se kako da to učine, a pritom niko ne bude povređen. Sve što vam je potrebno je veliki pano, mapa sveta i gomila šibica.

Na panou nacrtajte mapu sveta. A onda sve kontinente ispunite šibicama koje ćete uspravno zalepiti na podlogu. Oni su preko cele mape stavili natpis "Sve ima kraj". Vi, po želji, možete poslati i drugačiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poruku. Možda i intimniju (eto ideje za Dan zaljubljenih!) Na kraju je dovoljno da pano sa šibicama postavite na stalak, ali vodite računa da u blizini ne bude ništa zapaljivo. Dovoljno je zapaliti jednu šibicu i brzo se pomeriti na sigurnu razdaljinu. Pred očima će vam se desiti nešto nezaboravno.

UPOZORENJE: Ovaj eksperiment može biti opasan, zbog čega se ne preporučuje deci!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.