Kako da se izborite sa stranačkim aktivistima koji vam dolaze na vrata

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se izborite sa stranačkim aktivistima koji vam dolaze na vrata

Mole se aktivisti svih stranaka da se odlepe od mojih vrata, posebno do 13 do 16 sati kada deca spavaju. Nemam psa, ali ću vas ja rado ujesti ako pozvonite. Hvala, napisala je sugrađanka Zorana ogorčena zbog svakodnevnog uznemiravanja.

Ovo je, zapravo, jedini način da se odbranite od nasrtljivih stranačkih aktivista koji svakodnevno tokom izborne kampanje dolaze na kućni prag, jer na ovaj način oni ne krše zakon.

- Građani imaju pravo da odbiju kontakt s predstavnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << političke stranke, njihova je slobodna volja da li će se izjasniti ili neće i zato tu nema elemenata povrede prava - objašnjava Saša Janković, zaštitnik prava građana.

U kojim slučajevima stranke zloupotrebljavaju lične podatke građana i kako se od toga možete zaštiti pročitajte opšrinije u štampanom i onlajn izdanju lista "24 sata".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako da se izborite sa stranačkim kuc-kuc aktivistima?

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2014

Mole se aktivisti svih stranaka da se odlepe od mojih vrata, posebno do 13 do 16 sati kada deca spavaju. Nemam psa, ali ću vas ja rado ujesti ako pozvonite. Hvala, napisala je sugrađanka Zorana ogorčena zbog svakodnevnog uznemiravanja.. . Ovo je, zapravo, jedini način da se odbranite od nasrtljivih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.