Kako da pratite omiljeni program na više TV prijemnika?

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da pratite omiljeni program na više TV prijemnika?

Za dodatni komfor mts digitalne televizije i mogućnost praćenja omiljenog TV sadržaja na više TV prijemnika pravi izbor za vas je dodatni STB uređaj.

Više ne morate da brinete da ne možete da gledate omiljeni film, seriju ili utakmicu zato što neko od ukućana već gleda neki program na TV-u. Uz dodatni STB (Set Top Box) uređaj koji vam mts omogućava možete da se opustite i, čak i kada je jedan TV prijemnik „zauzet“, gledate omiljene kanale u bilo koje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na drugom TV-u, jer omiljeni TV program kao i sve snimljene i iznajmljene sadržaje na mts TV-u možete da pratite na više TV prijemnika.

U zavisnosti od tehničkih mogućnosti, možete da se odlučite za najviše 4 dodatna STB uređaja, odnosno, da vi i vaši ukućani gledate TV program na ukupno 5 TV prijemnika.

Bez obzira sa kog STB uređaja izvršite podešavanje korisničkih profila digitalne televizije, kupite programske pakete, snimite ili iznajmite TV sadržaj, promene koje inicirate se automatski kreiraju na svim STB uređajima.

Zahtev za dodatni STB uređaj, čije korišćenje iznosi 300 dinara po uređaju mesečno, možete da podnesete u nekoj od mts poslovnica ili pozivom na broj 0800 100 100.

Za više informacija o usluzi korišćenja dodatnog STB uređaja posetite mts sajt. Iskoristite sve mts TV pogodnosti i uživajte uz omiljeni TV program kada god želite.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.