Kako da organizujete svadbu? Pitajte Mila iz Požege: Seoski lola za sedam godina ženio se četiri puta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 10:43

Kako da organizujete svadbu? Pitajte Mila iz Požege: Seoski lola za sedam godina ženio se četiri puta (FOTO)

Za četvrti brak Dragutinović misli da mu je sudbinski

Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, seoskog lolu i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege. Prvi put se oženio u 53. godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko sakupljao svatove. Niko nije odbio njegov poziv na veselje, jer komšije i rodbina vole Mila, a kako kažu jedina mana mu je što se brzo zaljubi.

- Dugo sam ja momkovao, zabavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa devojkama i tek kad sam ušao u pedesete reših da se oženim. Prva nevesta mi je imala osamnaest godina i bila je mnogo dobra. U mojoj kući zadražala se oko dve godine, kako je počela da radi u gradu tako je vrlo brzo i otišla. Sa drugom sam bio u braku samo dva meseca, a treća se zadržala oko pola godine - priča Milovan.

, jer Slađana je žena kakvu je oduvek želeo. Nada se da je ove jeseni poslednji put razipinjao šatru u dvorištu, sazivao muziku, fotografe i okupljao svatove.

- Slađana je prva žena koja je u ovu bračnu zajednicu nešto i donela. Upoznali smo se na buvljaku u Pančevu i 12 godina je ona mene čekala, pretrpela sve ove moje brakove i čuda i nakon toga stupila u bračnu zajednicu sa mnom. Dokazala je da je žena za sva vremena - rekao je Mile.

Novopočeni bračni par najviše od svega želi da svoju ljubav kruniše sinom, a ako zbog godina to ne bude bilo moguće prirodnim putem, kako kažu, pokrenuće postupak za usvajanje. Svadba je bila i više nego vesela i iako su zbog korona virusa, ovaj put prisustvovali samo najbliži pevalo se i igralo duboko u noć - četvrti put u istom dvorištu.

- Na svakoj njegovoj svadbi sam bio, ali mogu reći da je ova najbolja. I ponovo bih ja došao i na sledeću, ali se nadam da neće biti potrebe. Vidi se da se Mile i Slađa baš vole i da je brak sklopljen iz ljubavi, a ne iz koristi - rekao je jedan od Milovih rođaka.

I nema sumnje da će meštani sela Kalenić, ove zime imati šta da prepričavaju, a jedna od najinteresantnijih kuća biće svakako ona u kojoj žive Milovan i Slađana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oženio se u 53. godini, pa još tri puta: Jedina mana mu je što se brzo zaljubi

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 08:11

Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, "seoskog lolu" i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.