Kako da je nagovorite na trojku

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da je nagovorite na trojku

Želite da isprobate seks utroje, ali poslednje što želite je da povredite svoju devojku? Evo nekoliko korisnih saveta kako da joj izložite ovu ideju.

- Seks sa trećom osobom može da bude nezgodan zato što unosi potencijalni destabilizujući momenat u vezu.

Stoga, kada s njom razgovarate o ovoj ideji, preporučujem vam da se fokusirate na kreiranje nove fantazije s njom i na njene potrebe i zadovoljstvo. Ipak, budite svesni da vam ni ovo neće pomoći da ne osećate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grižu savesti što imate seks sa drugom ženom- predlaže dr. Majkl Eron, psihoterapeut i seks ekspert

- Kako biste izbegli ljubomoru, recite joj da trojka može da bude neverovatno seksi i za nju, a ne samo za vas. Međutim, kako biste izbegli opasnost da se upustite u trojku s nekim koga ona zna ili da sebi stvorite problem zbog toga, postavite sebi sledeća pitanja. Da li je poredite s njenim drugaricama? Da li žudite za nekom drugom devojkom? - smatra dr Tami Nelson, psihoterapeut, seks terapeut.

- Pustite svoju devojku da izabere devojku s kojom ćete imate odnos. Isto tako, postavite nekoliko pravila o ljubljenju, oralnom seksu i samom seksualnom odnosu pre nego što dođe do toga. Može se dogoditi da nakon ovog razgovora, shvatite da ste toliko uzbudeni da vam trojka više i ne treba - dodaje Nelson.

- Nikada nisam imala trojku, ali pretpostavljam da bih volela da budem svesna posledica, kao i druga žena, jer može da se dogodi da kondom pukne i ona zatrudni. Pre nego što iznesete svoju ideju devojci, možda je bolje da pogledate neki film, u kojem trojka krene naopako, pa tek onda joj izložite svoje želje i pitajte je da li bi želela da se upustite u trojku - savetuje Džena Fridman, pisac i stendap komičar.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.