Kako braća Kuaši beže od policije

Izvor: B92, 13.Jan.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako braća Kuaši beže od policije

Britanski Skaj njuz objavio je nov, do sada neemitovani snimak braće Kuaši posle izvršenog napada na redakciju magazina "Šarli ebdo".

Na amaterskom snimku se vide džihadisti kako u gotovo potpunom miru menjaju šaržere na svojim puškama, pre nego što se vraćaju u automobil i beže s mesta zločina.

“Osvetili smo proroka Muhameda! Ubili smo Šarli ebdo!“, vikao je jedan od braće Kuaši.

U tom pokušaju pokušao je da ih spreči jedan policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobil, međutim braća su zaustavila vozilo i otvorila vatru na policijsku patrolu.

Bez gotovo ikakvih šansi da im se suprotstave, policajci su automobilom krenuli nazad, što je džihadistima omogućilo da pobegnu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi snimak bega braće Kuaši

Izvor: Mondo, 13.Jan.2015

Britanski Skaj njuz objavio je do sada neemitovani snimak braće Kuaši posle izvršenog napada na redakciju magazina Šarli ebdo...Foto: screenshot, YouTube..Na snimku se vide džihadisti kako menjaju šaržere na svojim puškama, pre nego što se vraćaju u automobil i beže sa mesta zločina...U tom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.