Kako Majkl Kejn  imitira samog sebe

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Majkl Kejn imitira samog sebe

Sjajni britanski glumac Majkl Kejn, više puta je pokazao da sjajno imitira svoje kolege (Dadli Mur i Šon Koneri su mu omiljene žrtve), a nedavno je tokom gostovanja na BBC-u, do suza zasmejao voditelja Majkla Parkinsona i publiku u studiju svojim imitiranjem samog sebe.

Naime, odlično raspoloženi Kejn se našalio da njegov glas pozajmljuju za rođendanske čestitke, čak i za satelitsku navigaciju, pa je odlučio da demonstrira kako zvuči pravi Majkl Kejn.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slavni glumac je poznat po urnebesnim gostovanjima na televiziji, a u legendu je ušla njegova demonstracija u emisiji Konana O’Brajena, kada je pokazao da beskrajno dugo može da ne trepne, a sve to kako bi pokazao da ljudi mnogo više slušaju ljude koji ne trepću (neki vid hipnoze) nego one koji normalno, trepću.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.