Kako Keli Bruk liže dildo

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Keli Bruk "liže" dildo

Britanska manekenka Keli Bruk, oduševila je publiku kada je u šou programu “Celebrity Juice”, polizala i poljubila poveći gumeni penis koji joj je na “kvarno”, podmetnuo voditelj Kit Lemon!

Keli Bruk u akciji sa gumenim penisom  

Keli je na početku emisije izjavila da joj televizijski nastupi nisu jača strana i da uvek napravi neku glupost, i bila je u pravu. Njoj i drugoj gošći Holi Vilobi, smehotresni voditelj (koji liči na nemačke fudbalere >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz sedamdesetih), je stavio poveze na oči i rekao da je njihov zadatak da na stolu isped njih pronađu slamčicu u piću.

 

Naravno, Lemon je iskoristio priliku, pa je svojim gošćima umesto koktela, ponudio prvo mali pa zatim mnogo veći dildo.

 

Pogledajte kako se Keli Bruk izborila sa gumenim penisom:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.