Kakav crni pešački: Polomio ruku čoveku u Železniku, VIKAO NA NJEGA, pa uradio još nešto strašno

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kakav crni pešački": Polomio ruku čoveku u Železniku, VIKAO NA NJEGA, pa uradio još nešto strašno

"U vidno alkoholisanom stanju počeo da se sili na čoveka koji je sedeo i kukao od bolova"

Jedan pešak povređen je večeras u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 sati dogodila u Ulici Lole Ribara u Železniku, a nesreću je izazvao vozač koji se nije zaustavio na pešačkom prelazu. Nakon kraće rasprave sa povređenim bahati vozač pobegao je sa mesta nesreće.

Prema saznanjima, povređeni pešak je krenuo u prodavnicu i hteo je da pređe ulicu na pešačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazu. Vozač "fiat punta" se, međutim, nije zaustavio, a pešak je pokušao da se povuče. Na nesreću, automobil ga je udario u desnu ruku i polomio je.

Vozač je, prema saznanjima sa lica mesta, u vidno alkoholisanom stanju počeo da se sili na čoveka koji je sedeo i kukao od bolova.

Povređeni ga je upitao da li je video da je tu pešački prelaz, a on je samo rekao "Kakav crni pešački". Kada je čovek pozvao policiju, vozač je pobegao sa lica mesta i policija traga za njim.

Hitna pomoć je čoveka sa slomljenom rukom prevezla u bolnicu.

Pratite nas na našem instagramu srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.