Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli Džener potpisala milionski ugovor sa Pumom (FOTO)

Sestra Kim Kardašijan podijelila je slike sa snimanja nove kampanje brenda Puma.

Još jedan skandal koji je izbio u porodici Kardašijan - Džener povezan je sa imenom na mlađe sestre - Kajli. Kanje Vest je optužio sestru svoje žene da ona pokušava da razori porodicu, a razlog je novi ugovor: rijaliti TV zvijezda je prihvatila da bude ambasador Brenda Puma za sumu od milion dolara. Podsjetimo se da Kanje već treću sezonu zaredom proizvodi kolekciju u saradnji sa brendom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Adidas.

Izgleda da neslaganje rodbine sa njenom odlukom, Kajli ne zanima. Djevojka se u potpunosti uključila u rad i objavila fotografije i video zapise Puma stvari na svojim profilima na Snapchatu i Instagramu. Mlada zvijezda pozirala je pored bazena u sportskom kupaćem kostimu. Ona je podijelila prvu fotografiju sa snimanja za brend prije nekoliko dana.

Najmlađa kćerka Kris Džener živi pod kamerama i do svoje 18 godine uspkela da se oproba u nekoliko uloga: ona proizvodi kolekciju odjeće sa sestrom Kendal, ima svoj sjaj za usne i lakove pod svojim brendom i pod uticajem uspjeha njene starije sestre Kim nedavno je takođe prezentovala igre, gdje je ona u glavnoj ulozi. Uprkos tome, glavni uspjesi u oblasti modela čija je sestra uključena u skoro svakoj reviji na Fashion Week-u, još uvijek nije postignut. Čini se da je Kajli odlučila da popravi situaciju i da ne ide na kvantitet, već kvalitet: promotivni ugovor sa šest nula, naravno, može potvrditi ovu izjavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.