Kaji porasle grudi od vežbanja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaji porasle grudi od vežbanja

Pevačica Kaja Ostojić nije odolela da svoje savršeno telo posle treninga ovekoveči selfijem koji je objavila na svom Tviter profilu

Kaja je odlučila da pokaže kako izgleda kada ona vežba 

 

Otkako se preselila u Brisel Katarina Kaja Ostojić promenila je potpuno životne navike, redovno trenira, dovela je liniju do savršenstva, a ako je suditi po fotografiji koju je pevačica objavila na svom Tviter profilu, stalni boravak u teretani je doprineo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da njene bujne grudi postanu još veće!

 

Da podsetimo, Kaja se pre dve godine preselila u Brisel gde živi njen verenik, di-džej Džunior Džek sa kojim radi na novim pesmama za inostrano tržište.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.