Kaja i Džunior Džek: Svadba za par dana

Izvor: Blic, 24.Feb.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja i Džunior Džek: Svadba za par dana

Kaja je spremna da izađe pred oltar sa poznatim di-džejem Džunior Džekom, a svečanoj ceremoniji prisusvovaće samo porodica i najuži krug prijatelja

Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić za koji dan konačno će stati na ludi kamen sa di-džejem Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek, sa kojim je u dugogodišnjoj romansi.

Par je krajem godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi mislili da će se odigrati famozno venčanje, međutim, Ostojićeva tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije bila sakupila sva potrebna dokumenta kako bi mogla da legalno stupi u brak sa svojim izabranikom.

Venčanje će se konačno odigrati za par dana, a Ostojićeva je insistirala da ceremoniju, koju su pripremili samo za najuže prijatelje i porodicu, sakrije od medija.

Kaja i Džek zajedno su oko dve i po godine i neretko ističu da su zaljubljeni kao i prvog dana, dok će Kaja morati da nakon svadbe spakuje i poslednje kofere i preseli se u Brisel kod Džuniora.

KAJA I DŽUNIOR DŽEK NA ZAJEDNIČKOM NASTUPU:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaja i Džunior Džek: Svadba za par dana

Izvor: Dzungla.org, 24.Feb.2014

Kaja je spremna da izađe pred oltar sa poznatim di-džejem Džunior Džekom, a svečanoj ceremoniji prisusvovaće samo porodica i najuži krug prijatelja . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Sakupila sve papire: Kaja se konačno udaje za Džunior Džeka?

Izvor: Svet, 25.Feb.2014, 10:20

Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić za koji dan konačno će stati na ludi kamen sa di-džejem Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek, sa kojim je u dugogodišnjoj romansi. Par je krajem godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi mislili da će se odigrati famozno venčanje, međutim, Ostojićeva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.