Kaiševi sa lancima su trendi način da poboljšate ceo autfit

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2022, 07:30

Kaiševi sa lancima su trendi način da poboljšate ceo autfit

Kaiševi sa lancima pattern koji se vratio u modu i doneo nam toliku raznolikost, da doslovno za svakoga ima ponešto. Evo o čemu se radi.
Ova godina je bila test otpornosti za sve one koji vole asesoare. Minđuše sa akcentom, maksimalističke trake za glavu i ogrlice sa porukom bile su glavni ukrasi. U moru svih tih dodataka, jedan pattern se posebno istakao i oživeo a to su „lančani“ kaiševi.
Rastuća preokupacija trendovima iz 90-ih označila je i povratak ovog extremely-glam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dodatka što svakako nije neočekivano. Zapravo, možete to nazvati prirodnim napredovanjem. Prikazan na brojnim modnim revijama za jesen/zimu, lančani kaiš je svedočanstvo staromodne veličine, koji pruža faktor privlačenja pažnje za kojim svi trenutno žudimo. Za razliku od prošlih decenija, ovoga puta. pattern lančanh kaiševa odbacuje plitke farmerice u kombinaciji sa cut topovima. Umesto toga, sve je u visokom glamuru; pomislite na vintage Chanel kaiševe preko monohromatskih odela u stilu dinastije, sve prekrivene ekscentričnim nakitom. Međutim, pre nego što krenemo da vam pokažemo naše top predloge, hajde da vas ponovo upoznamo sa ovim kultnim dodatkom.
Kaiševi sa lancima- istorijat Lančani kaiševi datiraju još iz rimskog perioda, ali suknje zaobljene attain struka Christiana Diora pedesetih godina prošlog veka transformisale sz ženske lančane kaiševe iz funkcionalnih alata u dekorativne observation ukrase. Tokom kasnim 90-ih i ranih 2000-ih, prepoznatljivi pozlaćeni stilovi iz Versacea, Saint Laurent – a i Chanel -a bili su izbor kul devojaka. Privlačnost leži u njihovoj svestranosti – nosite ih uz pletenu haljinu zimi ili kao luksuzni dodatak pored bazena tokom leta. U prevodu, mogu da se nostril cele godine!
Prepoznatljivi brendovi poput Versace glave Meduze i Chanelovog „CC“ logotipa ukazivali su na društveni put — slično kao torbe sa monogramom iz iste ere. I iako se na njih ne gleda kao na ponavljanje odeće, lančani kaiševi su rupa za dodatnu opremu; možete ih nositi iznova i iznova, što ga čini savršenom investicijom za sve modne entuzijaste. Bilo da se odlučite za klasične stilove ili nove biserne iteracije, lančani kaiševi su se vratili i glamurozni su kao i uvek.
Kako nositi kaiševe sa lancima Kožni kaiš Detalji od eko kože izazivaju drugačiji osećaj i donose dug boema. Uz dodatke, kao što je glamurozni sjaj metala, ovaj modni dodatak je savršen deo svakog autfita.
Srebrni kaiševi sa lancima Po uzoru na devedesete, srebrni tanki lančići vraćaju se u modu. Ovakav modni dodatak donosi duh Bliskog istoka, asocira na leto, ples i zabavu.
Biserno Biseri su vanvremenski nakit koji je u poslednjih nekoliko godina izuzetno popularan. Zato ni ne čudi činjenica da su se dizajneri poigrali ovim kuglicama, te su napravili i kaiš. Idealan za svečanosti, ovakav lančani kaiš s biserima tranfsormisaće svaku odevnu kombinaciju i učiniti je posebnijom.
Zlatni kaiševi sa lancima U pitanju je vanvremenski asesoar koji se doslovno slaže uz svaku odevnu kombinaciju i svaki stil. Čak i najobičniji autfit kao što su farmerice i bela košulja mogu dobiti sasvim novi izgled uz ovakav lanac.
Privesci i kaiševi Ukoliko su vam lanci monotoni ili deluju obično, izaberite kaiš s dodacima, poput dukata, simbola ili kombinaciju bisera i lančića.
Kaiš kao modni dodatak: Evo kako ga sve možemo nositi po uzoru na infuenserke
Lepota i zdravlje wavebodychain by Instagram; cintosdecourobh by Instagram;


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.