Ući ćemo, lomićemo ih kao orahe. Čekajte nas

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 11:04

"Ući ćemo, lomićemo ih kao orahe. Čekajte nas"

Američki tenkovi "abrams" su dečji automobili na pedale u poređenju sa modernizovanim sovjetskim borbenim tenkom T-72, kazao je čečenski lider Ramzan Kadirov.

"Ovo je prava moć! Nadograđen sovjetski tenk 'T-72'! Usavršen i poboljšan. Sa udobnošću i praktičnošću 'majbaha'. Postoji čak i kamera za vožnju unazad, kako ne bi slučajno nekoga zgnječili, ili čak obrnuto, da zgnječi, ako se ukaže potreba. Nadmašuje stranu opremu u borbenoj moći, kontroli, zaštiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jednostavnosti upotrebe. Kod njega je svaki napad kao pecanje na jahti – zadovoljstvo", napisao je Kadirov na Telegramu.

On je dodao da je tenk T-72 spektakularan, prepoznatljiv i ima zastrašujući izgled.

"Na takvom tenku ćemo ući u Kijev i izvršiti denacifikaciju, lomeći 'abramse' kao orahe! Čekajte nas!", poručio je lider Čečenije.

Zapadni političari stalno govore o tome kako Ukrajina mora da pobedi Rusiju na bojnom polju i sve više isporučuju oružje kijevskom režimu.

Zauzvrat, Kremlj je odgovorio da "vojna pomoć ništa suštinski neće rešiti, već će samo produžiti sukobe i patnje ukrajinskog naroda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.