Kada će Srbija dobiti banku polnih ćelija?

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jun.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada će Srbija dobiti banku polnih ćelija?

Banka polnih ćelija, za čije osnivanje je potrebno obezbediti 1,6 miliona evra, nada je za mnoge parove u Srbiji koji imaju problem sa sterilitetom i iscrpeli su sve mogućnosti lečenja da će jednog dana ipak dobiti potomstvo.Kako su naveli sagovornici Tanjuga, banka reproduktivnog materijala treba da bude otvorena pri Klinici za ginekoligoju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije, ali do sada nije bilo moguće izdvojiti sredstva. U Upravi za biomedicinu se nadaju da će KCS do kraja 2013. godine uz pomoć Ministarstva zdravlja uspeti da otvori banku reproduktivnog materijala.   Prema rečima, direktora Klinike za njeno osnivanje planirana su sredstva u iznosu od...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banka polnih ćelija čeka bolja vremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2012

Banka polnih ćelija nada je za mnoge parove u Srbiji koji imaju problem sa sterilitetom, ali država ne može da obezbedi 1,6 miliona evra za njeno otvaranje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbiji je neophodna banka polnih ćelija

Izvor: Mondo, 11.Jun.2012, 03:38

Banka polnih ćelija, za čije osnivanje je potrebno obezbediti 1,6 miliona evra, nada je za mnoge parove u Srbiji koji imaju problem sa sterilitetom i iscrpeli su sve mogućnosti lečenja da će jednog dana ipak dobiti potomstvo.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.