Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je da će Albanci pokušati da celu međunarodnu zajednicu dovedu do svršenog čina.

On je to izjavio povodom izjave Ramuša Haradinaja da nestaju granice između Kosova i Albanije.

- Meni je jasno da će oni da grade svoj plan. Kada krajem marta budu izbrisali granice tada će ukinuti takse prema centralnoj Srbiji i reći da su spremni da razgovaraju, ali sa drugačije pozicije, ujedinjenog Kosova i Albanije - kazao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u izjavi novinarima.

Objasnio je da će Albanci nastaviti po fazama da rade i da se radi o nečemu na šta je Beograd upozoravao ranije.

- Vidim koliko smeta snažna Srbija. Kada pogledam one u Hrvatskoj, to je nadrealno šta oni pišu i govore, nema veze sa realnošću. Ali razumete zašto to rade jer nekima od njih ne odgovara jaka Srbija, želeli bi da je vide slabu kao do skora. Nemate šta da se ljutite na to - rekao je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.