Kad ti Džek Nikolson kaže bravo...

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ti Džek Nikolson kaže bravo...

...i još da ličiš na njegovu bivšu devojku, malo koja dama bi uspela da se snađe, ali to ne važi i za novopečenu oskarovku Dženifer Lorens.

Dok je mlada glumica pokušavala da dođe sebi od šoka nakon što je dobila Oskara, usledio je još jedan u vidu njenog idola Džeka Nikolsona. Slavni glumac joj je, dok je pokušavala da objasni osećanja koja ju obuzimaju dok u rukama drži prestižnu statuu, prišao da čestita u stilu pravog holivudskog šarmera.

"Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << želim da ti upropastim intervju. Uživaj u ovoj noći. Obožavam tvoj film", rekao joj je Džek, a ona u neverici pogledala u voditelja: "Ooooo Bože pa to je Džek Nikolson. Jel još uvek tu", pitala je zbunjena Dženifer, a Džek joj je virnuo preko ramena i dodao: "Izgledaš kao jedna moja stara devojka."

Glumica se brzo snašla i odgovorila: "Zaista? A da li izgledam kao vaša nova devojka?", na šta je Džek dodao da će razmisliti...

"Ne mogu da verujem, ali sada je to 'moja ekipa'. Ćao Dženifer Garner, ćao Džek, En... Ne verujem..."

Pogledajte video.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.