Kad se zastareli hardver uplaši modernog softvera

Izvor: Danas, 04.Mar.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se zastareli hardver uplaši modernog softvera

CarGo Technologies je domaća kompanija, pristojna, moderna, koja upošljava više od hiljadu ljudi. Upošljavala bi još više da ne postoje interesne i lobi grupe koje su se organizovale kao mafijaška hobotnica i koje rade protiv interesa Srbije, čuvajući samo svoje interese - počinje razgovor Vuk Guberinić, direktor ove kompanije. Članak Kad se zastareli hardver uplaši modernog softvera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji još ne vidimo dugoročnu strategiju države

Izvor: Danas, 04.Mar.2019

U našem regionu sad smo došli do trenutka kada idemo prema promeni generacija u privatnim kompanijama, što zahteva da generacija osnivača planira i priprema se unapred za taj korak. Dodatnu vrednost EBRD-a vidim pre svega tu. Da naši klijenti budu ti koji će prvi moći da prodaju svoja preduzeća...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.